0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Kalinic Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KALINIĆA ZVAO PARTIZAN: ‘Imali smo kontakt, Obradović me je pitao’

Objavljeno: 09.03.22 u 15:42

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić je objasnio zbog čega nije prešao u Partizan.

Kada je 2020. godine započela pandemija korona virusa, Kalinić je želeo da se vrati u Srbiju i bude uz porodicu, a onda su stigle dve ponude, jedna od Crvene zvezde, a druga Partizana.

U tom momentu, u Humskoj je već bio Željko Obradović.

– Imali smo kontakt tokom leta. Obradović je pitao mog agenta da li bih došao u Partizan. Ja sam odgovorio da to ne mogu da uradim, zato što ne želim i zato što bi bilo glupo, izjavio je Kalinić.

Potom je detaljnije obajasnio svoje razloge.

– Nalazim se na velikom broju fotografija na kojima se vidim kako proslavljam Zvezdine trofeje. Ne mislim da je prikladno tako olako menjati klupske boje. Naročito ako ne moraš i ako već možeš da se vratiš u Zvezdu, kaže Kalinić u razgovoru za ‘Basket Njuz‘.

Kalinić smatra i da je u suparničkom taboru napravljena greška.

– Mislim da su napravili grešku sa svim tim ‘hajpom‘ koji su pravili oko pojačanja i sa medijima. Ko god da im je došao u klub, oni su to predstavljali kao da je došao Majkl Džordan. Čitavo leto su naši igrači čitali u medijima kako Partizan dovodi nekog igrača koji je bolji od igrača Zvezde. ‘On će ih ubiti ove sezone‘, i te priče. Ljudima je verovatno malo dosadilo to što Crvena zvezda osvaja titule, i želeli su nešto novo, ističe srpski reprezentativac.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter