3
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Novi Pazar Beograd, 06.03.2022. foto:Starsport.rs ©

EKSPRESAN ODGOVOR CRVENO-BELIH: ‘Stojković nastavlja da maltretira Zvezdu! Fokusirani smo na Rendžers, a sve ćemo reći na sudu’

Objavljeno: 08.03.22 u 14:02

Nastavlja se rat saopštenjima!

Po završetku utakmice između Spartaka i Partizana u okviru aktuelnog kola Superlige Srbije, stiglo je saopštenje sa stadiona ‘Rajko Mitić‘. Partizan je slavio rezultatom 0:1, a gol je postignut nakon situacije u kaznenom prostoru domaćina koja je izazvala veliku buru. Nakon asistencije iz VAR sobe, sudija Lukić je pokazao na belu tačku.

Zvezda je tada iznela teške optužbe na račun Fudbalskog saveza Srbije i Dragana Stojkovića Piksija. Selektor reprezentacije Srbije se danas oglasio i poručio da će tužiti Zvezdana Terzića. 

Nije se dugo čekalo na odgovor sa stadiona ‘Rajko Mitić‘.

-I današnjom najavom Dragan Stojković nastavlja da maltretira Crvenu zvezdu. Sve dosadašnje izjave su zvanični stavovi FK Crvena zvezda, tako je poslato medijima i interpretirano u sredstvima javnog informisanja. Zato ovo doživljavamo kao najavu tužbe protiv Crvene zvezde i kao dodatni pritisak na naš klub. Bez obzira na Stojkovićeve pretnje, FK Crvena zvezda neće odustati od borbe za zaštitu svojih interesa. Fokusirani smo na utakmicu sa Glazgov Rendžersom a sve sto imamo, reći ćemo na sudu – poručili su iz FK Crvena zvezda.

0
0
3 Komentara
  1. Šta vam to rade , evo sad vam pomerili Metalac za termin koji bude FSS odgovarao. Partizan otišao u rupu da izgubi 2 dana posle Sparte. Rade sta hoce, pride za.ebavaju

    0
    0
    Odgovori
  2. Piksi nije rekao da će tužiti Zvezdu već Terzića koji hoće da se sakrije iza Zvezde Ida izbegne odgovornost.Piksni je šutnuo as velikim pravom Terzića mladjeg iz FSS pa senior napao legendu Zvezde koja je mnogo dala Zvezdi dok Terza samo uzima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter