0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter/@SStricklandMMA/Screenshot

AMERIKANAC PREPORUČUJE UKRAJINCIMA: Kleknite pred Rusima i postanite deo njihove države!

Objavljeno: 08.03.22 u 12:30

MMA borac izneo šokantan stav!

Američki borac mešanih borilačkih veština, Šon Strikland, objavio je šokantan niz objava na Tviteru u poslednjih nekoliko dana vezanih za invaziju Rusije na Ukrajinu, a stav Amerikanca je da bi najbolje bilo da se Ukrajinci predaju kako bi izbegli avganistanski scenario:

– Ukrajina bi trebalo samo da poklekne i postane deo Rusije. Znam da je s*anje i da još uvek možete da pobedite, ali jeste li sigurni da želite biti novi Avganistan sledećih 30 godina? Neću reći da je to ispravno. To je gorka pilula, ali na kraju će svima biti bolje – rekao je Amerikanac.

Takođe je  burne reakcije ljudi na njegove objave okarakterisao kao licemerje i da su oni borbeno sposobni samo preko telefona:

– Svi ste vi idioti. Šta ćeš da uradiš sam? O da, sedećeš ispred telefona i slati poruke. Jeste li vi idioti sposobni da uzmete pušku u ruke? – dodao je MMA borac.

Popularni Tarzan ninače ima zavidnu karijeru iza sebe, trenutni skor mu je 25 pobeda i samo tri poraza, a poslednji put se borio u februaru ove godine kada je u Las Vegasu savladao Džeka Hermansona na bodove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter