1
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

STANKOVIĆ O ODLUCI DA SE DOSUDI PENAL U SUBOTICI: Evo šta strateg crveno-belih ima da kaže o tome! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 21:24

Šef stručnog štaba Zvezde o spornoj situaciji!

Igračka, a sada polako i trenerska legenda Crvene zvezde, Dejan Stanković, u emisiji na Areni sport „Pregled kola“ govorio je o brojnim temama, a verovatno najzanimljiviji komentar je dao u vezi sa dosuđenim penalom za Partizan u Subotici:

Partizan je imao teško gotovanje u Subotici, došli su do pobede, siguran sam da će do kraja biti dosta neizvesno. Kao i svi, jesam ispratio taj meč. Kada si u minusu, pratiš rezultate protivnika. Spartak je odigrao jednu takmičarsku utakmicu, rešilo se jednim detaljem – rekao je Stanković i dodao:

Da li je bio penal ili ne… Po mom mišljenju nije bilo penal. Da li bi se gledao VAR i za Spartak. To je samo moje lično mišljenje. Iznenađen samd a jedan internacionalac može da donese takvu odluku posle tri minuta. Završeno je, stavila se tačka na to. Ostaje žal, jer smo mogli da ih stignemo, ali nećemo posustati. Ima još dosta da se igra.

Da podsetimo, crveno-bele u četvrtak očekuje meč sa Rendžersom u okviru osmine finala Lige Evrope, a u prvenstvu Srbije u trci za šampionsku titulu zaostaju dva boda za večitim rivalom.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter