5
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho penal penalty Fudbal-Super League Season 2021/2022 Spartak v Partizan Subotica, 06.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ANALIZA KOJA NEĆE NIKOGA OSTAVITI RAVNODUŠNIM: Evo šta kaže ekspert za jučerašnji penal Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 19:43

Ovo će podići prašinu!

Sudijski ekspert Zdravko Jokić bio je gost u emisiji „Pregled kola“ na TV Arena Sport i tom prilikom je komentarisao sporne situacije iz prošlog kola Superlige Srbije.  U centru pažnje, očekivano, našao se meč u Subotici u kojoj je Partizan golom Bibrasa Natha sa bele tačke stigao do pobede.

Jokić smatra da nije bio penal, a rekao je sledeće:

Ovde je sudija blizu, iz pozicije gde može da vidi kontakt. Lukić ne svira i protiče 38 sekundi kada se VAR javio. Možda je i ranije, ali se čekao prekid. Ovde je procena sudije da nema prekršaja, sam kontakt koji je bio ne spada u jasne i očigledne greške sudije. Da je i dosdio penal, ako je smatrao, VAR ne treba da se meša. VAR nije trebalo da se meša jer to nije jasna i očigledna greška sudije. Treba da se diskutuje da li je bio prekšaj i koji intezitet. Ovo za mene, kao i za sudiju, nije prekršaj. Došlo je do kontakta, ali ne u toj fazi da je igrač onemogućen. Odigrana je lopta i noga igrača je bila ispred njega. UEFA je rekla da treba izbegavati sviranje soft prekršaja na celom terenu – rekao je Jokić.

A zaitm je kritikovao Crvenu zvezdu zbog saopštenja koje je usledilo, gde optužuju Partizan da je opljačkao Spartak u Subotici:

Mislim da je preterano, remeti odnose. I u drugim zemljama se dešavaju propusti pa se ne reaguje. Sada je bio jedan klub, prošli put je bio drugi pa tako naizmnenično.

0
0

5 Komentara

  1. Pa kad su bunkerasi posteno pobedili cim im se niko ne sklanja onda mora sudija da pomogne. Sto bi rekao Bojan Radovanovic devedeset posto uvek zatvaraju da ne bude iznenadjenja

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj Jokic dok je i sudio, bio je poznat po svom „postenju“, ali da sada, ovaj izlapeli starac toliko prolupa i kaze „VAR se ne treba mesati“, treba li tu dokaz njegove uracunljivosti ili ko ga je platio da prica notorne gluposti, opet stvar citalaca i njihove inteligencije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sram te bilo Jokicu, cigansturo terzijanska! A sta kazes:nije bio intenzitet?!
    A zar mjm ne vidis da ga je rukama prvo zadrzavao a potom i snazno gurnuo na stranu da je morao pasti?! Ne gleda se samo dodir lopte nogom vec i ruke a defanzivac Spartaka obilato koristi ruke da ga zadrzi i na kraju ga snazno celim telom izbacuje iz ninije kretanja!
    CIST PENAL! Puknite, vas problem je sto vam zamka u Subotici za PFC nije uspela! I problem je sto ste predodredjeni da jednostavno morate biti prvi,ali ste malo nervozni. Doci ce te vi na JNA> Samo da se to dogodi,znate vi za aj jadac i sami a onda da ste City nema vam spasa. Bitno je da smo odmorni,onda vam se crno pise!

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa nije bilo penala, ali kao što je Natho izjavio, mi smo morali da pobedimo u Subotici. I zato je Lukić morao da dosudi nepostojeći penal.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter