0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički 1923

LALATOVE BEBE: Velika pobeda za Radnički, Metalac sve više tone! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.22 u 15:56

Radnički sve bliži opstanku!

Duel koji je od velikog značaja za obe ekipe odigran je na stadionu ‘Čika Dača’ između domaćeg Radničkog i gostujuće ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca. Od prvog minuta počela je velika borba, koja je obilovala snažnim duelima i dosta grubim startovima. Već u ranoj fazi utakmice, glavni arbitar Milanović podelio je tri žuta kartona, jer su ‘varnice’ bile prisutne svakog trenutka.

FOTO: Metalac GM

Treba napomenuti da je neposredno pred start utakmice očišćen sneg sa terena.. Travnata podloga je generalno bila u jako ložem stanju, što je otežavalo kontrolu lopte, a samim tim i prikazivanje nešto lepše predstave nije bilo moguće.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Radnički 1923 Kragujevac (@fkradnicki1923kg)

Prvo poluvremeno završeno je bez pogodaka, a čini se da su obe ekipe nakon 45 minuta bile podjednako opasne.

Fenomenalnu priliku imao je Gajić u 54. minutu kada je šutirao sa nekih 9. metara, ali je golman gostujućeg sastava fenomenalno reagovao! Stiče se utisak da je do tog momenta Radnički već mogao i morao da dođe do pogotka, ali izabranici Nenada Lalatovića jednostavno nisu uspeli dovoljno kvalitetno da reaguju. Nekoliko minuta kasnije odličnu šansu imao iskusni Mirić, ali je lopta protutnjala pored gola gostujućeg tima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Metalac – Gornji Milanovac (@fkmetalacrs)

Napadi domaćeg sastava došli su na ‘naplatu’ u 61. minutu, kada je sjajnog Markovića uspeo da matira Saša Jovanović na asistenciju Tomića! Kako se utakmica približavala kraju, Radnički se očekivano povlačio, jer je imao rezultat koji im je išao na ruku.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter