1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Novi Pazar Beograd, 06.03.2022. foto:Starsport.rs ©

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Bilo je ovo jedno lepo i hladno popodne za naš klub’

Objavljeno: 06.03.22 u 18:50

Trener Crvene zvezde se oglasio nakon ubedljivog trijumfa!

U okviru 26. kola nacionalnog prvenstva Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekali su Novi PazarZvezda je brzo slomila otpor, a zatim ‘razbila’ protivničku ekipu. Dominirali su crveno-beli od prvog sudijskog zvižduka do poslednje sekunde susreta. Aktuelni šampion Srbije postigao je čak četiri pogotka za 21 minut utakmice, a na kraju je slavio sa ubedljvih 5:0.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković.

-Prvo, čestitke svima koji su danas došli na stadion po ovako hladnom vremenu, da svi zajedno čestitamo našoj Crvenoj zvezdi 77. godinu. Mnogo je uspeha bilo, i biće, u to sam siguran. Utakmica je bila kao što smo i najavljivali. Od prvog momenta čvrsto, jako i pametno. Uspeli smo da izrotiramo, da odmorimo nekoga skroz, nekoga manje. Ono što smo planirali je i da podelimo minutažu. Mladi su isto dobili svoju minutažu, tako da je ovo bilo jedno lepo i hladno popodne za naš klub – počeo je Stanković.

Dotakao se Stanković i predstojećeg meča protiv Rendžersa, u okviru osmine finala Lige Evrope, koji fudbalere Zvezde očekuje u četvrtak.

– Okrećemo se četvrtku i utakmici koju Zvezda zaslužuje da igra. Pravoj evropskoj utakmici na fenomenalnom stadionu, protiv veoma dobrog protivnika. Još jednom čestitke momcima, čestitke Zvezdi i čestitke našim navijačima i vidimo se u Glazgovu – zaključio je Stanković.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter