0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

LEGENDARNI FUDBALER PROMENIO RELIGIJU: Četvorostruki prvak Evrope učinio nesvakidašnji potez, šokiraće vas njegova odluka!

Objavljeno: 04.03.22 u 20:25

Holanđanin načinio veliki korak u životu!

Legendarni fudbaler Ajaksa, Real Madrida i Milana, Klarens Sedorf, promenio je religiju. Holandski reprezentativac je na svom Instagram nalogu objavio da je prešao u islam. Fudbaler rođen u Surinamu ističe da je za to najzaslužnija njegova lepša polovina, Sofija Makramati.

Veliko hvala zbog predivnih poruka koje sam dobio nakon što sam postao deo muslimanske porodice. Vrlo sam srećan što ću pristupiti svoj braći i sestrama širom sveta, a posebno mojoj Sofiji koja me je naučila značenju islama. Nisam promenio svoje ime i nastavit ću nositi ono koje su mi roditelji dali, Klarens Sedorf. Volim vas sve širom sveta – napisao je Sedorf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence Seedorf (@clarenceseedorf)

On je fudbal na najvišem nivou igrao pune 22 godine, a i dalje je jedini fudbaler u istoriji koji je sa tri razlićita kluba osvajao Ligu šampiona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter