0
Evrokup

from left Mathias Lessort Uros Trifunovic Dallas Moore Zach LeDay Partizan v Mega-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 20.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POZNATO KO ĆE BITI DOMAĆIN U FINALU EVROKUPA: Partizan ima realne šanse da igra pred Grobarima do kraja takmičenja, evo kako može do svog parketa u meču za trofej!

Objavljeno: 04.03.22 u 16:28

Crno-beli se nadaju domaćinstvu!

Kako veliki broj pouzdanih izvora javlja, finalista Evrokupa biće ekipa sa najboljim skorom nakon takmičenja po grupama. Bilo je ranijih spekulacija o tome da će se finalni meč drugog po snazi evropskog takmičenja igrati u sklopu fajnal-fora Evrolige, umesto meča za treće mesto ali od toga neće biti ništa.

Konačan datum još nije poznat, ali veruje se da će meč Evrokupa igrati desetak dana pre samog završetka elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, a da će domaćin u njemu biti ekipa koji je imala bolji skor za vreme grupne faze.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Da se sada gleda presek, to bi bio Huventud sa skorom 11-2, i tako je najuspešnija ekipa u obe grupe, dok je Partizan na deobi druge pozicije sa Valensijom i Gran Kanarijom, sa skorom 9-4, a tu su i Budućnost i Metropolitan u igri, sa odmerom 8-5. Partizanu ostaje da se nada da će u narednih pet kola preskočiti tim iz Badalone, ili da će španski tim biti eliminisan pre meča za trofej.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter