0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘IZUZETNO JE VAŽNA PODRŠKA NAVIJAČA’: Kuzmić veruje da će Zvezda uz pomoć Delija uspeti da ostvari novi trijumf u Evroligi!

Objavljeno: 03.03.22 u 12:20

Crveno-beli pred novim izazovom u Evroligi.

Uspela je Crvena zvezda u prošlom kolu Evrolige da pobedi Fenerbahče, a večeras će snage odmeriti sa Baskonijom i pokušati da ostvari novi trijumf.

Ovo će biti 14. duel dva kluba u elitnom evropskom klupskom takmičenju, trenutno je 7-6 za goste iz Vitorije, a u poslednjem meču koji je odigran u Španiji, ekipa Baskonije slavila je 93:74.

Duel sa Baskonijom je samo jedan u nizu teških mečeva koje crveno beli igraju praktično od završnice kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Ognjen Kuzmić veruje da će njegov tim uz pomoć navijača ostvariti novu pobedu.

– U prvoj utakmici protiv ekipe Baskonije nismo se baš proslavili. Ovoga puta igramo pred našom publikom, pred našim navijačima. Imali smo par dana da se osvežimo i pripremimo za ovu utakmicu. Izuzetno je važna podrška navijača mnogo nam znači to u svakoj utakmici, idemo da odigramo najbolje što možemo i nadamo se najboljem – rekao je centar crveno-belih.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter