0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

POZNATE CENE KARATA: Voždovac i Zvezda će odmeriti snage na ‘krovu’, evo koliko ćete morati da izdvojite novca kako biste uživo gledali susret gradskih rivala!

Objavljeno: 02.03.22 u 13:09

Biće pravi spektakl na ‘krovu’.

Gradski rivali, Voždovac i Zvezda, odigraće u četvrtak na Krovu meč 25. kola Superlige Srbije. Meč je na programu od 15 časova, a karte za ovaj duel biće u prodaji na dan utakmice.

Kapacitet stadiona je ograničen, a zainteresovani ulaznice mogu kupiti na biletarnici na stadionu (nivo -2, ulaz iz Dimitrija Marinkovića) od 10 časova do početka utakmice.

U prodaji će biti ulaznice za zapadnu tribinu, a cena jedne je 500 dinara. Broj karata koje može kupiti jedna osoba ograničen je na četiri.

Trener Voždovčana Aleksandar Linta rekao je pred ovaj meč da se njegova ekipa neće predati, a više o tome pročitajte OVDE.

Aktuelni šampion upisao je 20 pobeda, uz tri remija i samo jedan poraz te zauzima drugu poziciju, a na Krov stižu posle pobede nad Partizanom, trenutnim liderom na tabeli. Zmajevi se nalaze na osmom mestu sa 30 osvojenih bodova. U jesenjem delu prvenstva meč između dva beogradska rivala završen je rezultatom 1:0 u korist Zvezde.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter