0
ATP

(190907) -- NEW YORK, Sept. 7, 2019 (Xinhua) -- Daniil Medvedev celebrates after the men's singles semifinal between Daniil Medvedev of Russia and Grigor Dimitrov of Bulgaria at the 2019 US Open in New York, the United States, Sept. 6, 2019. (Xinhua/Liu Jie)

‘EMOCIJE SU POMEŠANE’: Medvedev ‘srušio’ Novaka sa ATP trona, pa ceo svet šokirao ovim rečima!

Objavljeno: 01.03.22 u 19:50

Nedavno je Danil Medvedev prestigao Novaka Đokovića i zauzeo lidersku poziciju na ATP listi.

Ruski teniser od skoro se nalazi na prvom mestu ATP liste, pošto je lidersku poziciju preuzeo od srpskog asa, Novaka Đokovića.

Zbog ogromnog uspeha, maestralni Rus se oglasio i otkrio celom svetu kako se oseća. Naime, on je na Tviteru napisao da su mu emocije pomešane.

– Velika je čast preuzeti ovo mesto. Siguran sam da svi mogu da shvate da se to dešava ove nedelje sa pomešanim emocijama. Hvala mojoj supruzi, timu, sponzorima, prijateljima i svima koji su pomogli na tom putu. To je dug put i radujem se godinama koje su pred nama – istakao je Medvedev.


Inače, Medvedev trenutno ima oko 150 poena više u odnosu na Novaka, treće mesto na ATP listi pripada Saši Zverevu koji na svom kontu ima 7.515 bodova, što je skoro 1000 manje u odnosu na srpskog tenisera, dok se Nadal posle titule u Akapulku ‘popeo’ na četvrto mesto, gde je zamenio Stefanosa Cicipasa.

Među deset najboljih tenisera su još i Andrej Rubljov, Mateo Beretini, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim i Hubert Hurkač.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter