2
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ZoryaLondonsk

IZBACIO ZVEZDU, PONIZIO REAL A SADA NA RATIŠTU: Juri napustio Šerif, brani domovinu od invazije! (FOTO)

Objavljeno: 28.02.22 u 15:30

Trener Šerifa odlučio se na potez za divljenje

Malo ko je prošlog leta shvatao Šerif ozbiljno, sve do dvomeča sa Crvenom zvezdom, kada su eliminisali izabranike Dejana Stankovića iz kvalifikacija za Ligu Šampiona. Zatim su izbacili i Dinamo, potom pobedli Šahtjor kod kuće. Ipak šlag na tortu je bila senzacija kada su pobedili Real u sred Madrida i tako napravili jedno od najvećih iznenađenja u istoriji fudbala.

Sada se nekoliko meseci kasnije Juri Vernidub odlučio za nešto daleko veće i hrabije, a on je o ratu govorio i u Portugalu kada je Šerif eliminisan nakon penala od Brage:

„Imam ženu, dvoje dece, dvoje unučadi, braću i sestre, sve što želim je da ih rat ne dotakne“, poručio je Vernidub iz Portugalije u četvrtak, gde je njegov Šerif igrao s Bragom„Čim stignem u Moldaviju zamoliću ljude iz kluba da me puste da odem kući kod svoje porodice. Moram da budem tamo ako im zatreba pomoć. Ponosan sam na ljude koji brane našu zemlju“.

Potom se po dolasku u Moldaviju spakovao, stavio u službu odbrane Ukrajine i pridružio se još nekim ukrajinskim sportistima koji su se prijavili kao dobrovoljci, poput braće Kličko Vasila Lomačenka.

0
0
2 Komentara
  1. Sram vas bilo, vas iz redakcije HS, pičke anti ruske i anti srpske! Svrstali ste se na stranu protivnu Rusiji, a za nacističku Ukrajinu čiji su mentori NATO i zapad, oni koji su 78 dana divljački bombardovali Srbiju I Crnu Goru, 1999.g.!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter