0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@tsghoffenheim

SRUŠIO ZVEZDU PROŠLE SEZONE, A SADA PRESUDIO I ŠVABAMA: Hofenhajm okrenuo u nadoknadi, festival promašaja na PreZero Areni! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.22 u 22:59

Fudbaleri Hofenhajma slavili kod kuće

Izabranici Sebastijana Hesensa nastavili su niz pobeda i tako upisali treći trijumf za redom. Ovaj put je žrtva bila Štutgart, a domaći su slavili rezultatom 2:1. Utakmica je bila izuzetno visokog ritma, sa mnogo šansi, ali i mnogo promašaja naročito u prvom poluvremenu,  kada je u kratkom vremenskom roku viđeno čak 3 velika promašaja.

U drugom poluvremenu ekipe su podesile nišanske sprave. Najpre su Švabe povele preko Vatarua Enda na asistenciju Saše Kalajdžića na isteku sad vremena igre. Ipak, Hofenhajm nije odustajao i fudbaler koji je prošle sezone u septembru načeo Crvenu zvezdu u Nemačkoj, Kristof Baumgartner, je najpre u 85. izjednačio, da bi u nadoknadi vremena potpuno preokrenuo rezultat i tako gurnuo goste bliže ispadanju.

Hofenhajm je sada na četvrtoj poziciji, sa 40 poena, bodom manje od trećeplasiranog Leverkuzena, dok je Štutgart potvrdio užasnu formu, i trenutno su pretposlednji sa četiri boda manje od Herte i bezbedne zone, ali mora se napomenuti da su u poslednjih 15 mečeva osvojili samo devet bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter