0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Daniil Medvedev of Russia returns a shot during the singles group match against Rafael Nadal of Spain at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

ŠMEKERSKI, NEMA ŠTA: Medvedev na najbolji mogući način pričao o Novaku – ‘On uvek čestita, nikada ništa loše nije pričao o rivalu’

Objavljeno: 23.02.22 u 17:48

Novak Đoković se na najbolji mogući način vratio na teren.

I na turniru u Akapulku sjajno je starovao Danil Medvedev, koji je u prvom kolu pobedio Benou Pera sa 2:0 u setovima, i tako najavio na bi već posle ove nedelje mogao da postane prvi na ATP listi.

Da bi se to dogodilo, moralo bi da se poklope mnoge kockice. Nedavno je Novak rekao da će čestitati ruskom teniseru ukoliko ga pretekne na vodećoj poziciji na ATP listi, a sada mu je Medvedev odgovorio na sledeći način.

Da, čuo sam to i znate, on uvek priča istinu, učinio sam nešto i svi to vide, a Novak uvek čestita svima. Svi smo mi takmičarski nastrojeni, nekada tokom meča može biti nečega sa navijačima, rivalima, sudijom, svima, loptama… I on tu može nekada da reaguje ljutito. Ali otkad sam deo teniskog tura, ne mogu da se setim meča da Novak nije čestitao, ne mogu da se setim da je rekao nešto loše o rivalu. Siguran sam da će čestitati, ako ja postanem broj jedan. Ali prvo to moram da uradim, a to je najteži deo – kazao je Medvedev.

Ruski teniser je i sam svestan da mu malo fali da postane prvi reket sveta.

– Nije to više san, to je cilj, ove nedelje to mogu da ostvarim, ako pobedim. Ako ne osvojim titulu, to će biti moja greška – poručio je Danil Medvedev.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter