1
Domaći fudbal

Novak Simovic Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGROMNO INTERESOVANJE ZA DERBI: Zvezda otkrila koliko je karata prodato do sada – požurite ukoliko i vi želite da uživo gledate meč Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 21.02.22 u 12:52

U nedelju od 18 časova na programu je 166. večiti derbi, a karte se prodaju neverovatnom brzinom.

To je potvrdio FK Crvena zvezda na svom zvaničnom sajtu, čije Vam kratko saopštenje prenosimo u celosti:

– Izabranicima Dejana Stankovića je neophodna podrška na svakom meču u nastavku sezone, i upravo zato je važno da tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta. Podsećamo vas da je prodaja karata za 166. večiti derbi već u prodaji, i da svi ljubitelji crveno-belih boja svoju kartu mogu obezbediti onlajn putem. Interesovanje za ovaj meč je veliko, što potvrđuje i činjenica da je do sada već prodato oko 20 hiljada ulaznica, tako da požurite i na vreme obezbedite vašu ulaznicu.

Kartu za 166. večiti derbi možete kupiti putem linka: https://crvenazvezda.iticket.rs.

Cene karata su:
Sever: 500 dinara
Istok: 1000 dinara
Zapad: 1200 dinara
VIP Zapad: 1500 dinara
VIP 1: 3000 dinara
VIP 2: 3000 dinara
VIP Galerija: 4000 dinara

Prodaja karata na blagajnama Marakane počeće u sredu 23. februara, i trajaće svakog dana do utakmice u terminu od 10 do 18 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
1 Komentara
  1. Po obicaju kad se karte pocnu prodavati interesovanje je OGROMNO kada derbi pocne na stadionu se skupi oko 25 hiljada navijaca po obicaju,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter