2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/DSBEOGRAD/screenshot

DELIJE POSLALE SNAŽNU PORUKU: „Čije izdajničke ruke su to potpisale, ko je to odobrio“!? (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.22 u 09:15

Navijači Crvene zvezde o dešavanjima u Beogradu

Prvi put su sportisti sa Kosova učestvovali na jednom sportskom događaju na teritoriji Srbije, koje se nije održavalo u našoj južnoj pokrajini. Atletičari rođeni na jugu Srbije su doputovali u Beograd i na mitingu su nastupali u plavoj opremi, ali bez zastave. Njihov dolazak i učešće na takmičenju je izazvalo burnu reakciju Delija, koji su na jučerašnjoj utakmici istakli transparent:

„Atletski savez Kosovo“ na takmičenju u Beogradu? Čije izdajničke ruke su ovo potpisale? I ko je odobrio“? – pisalo je na transparentu na Marakani.

Predsednik atletskog saveza naše južne pokrajine, Haljilj Siljejmani, bio je izuzetno zadovoljan dočekom i samim boravkom u prestonici:

„Otišli ​​smo u petak rano ujutro, obavljene su standardne provere na prelazu, policija nam je obezbedila pratnju do hotela, bili su veoma korektni, dočekali su nas na izvanredan način, takođe, u sali u kojoj su se održavala takmičenja, i tamo je bilo dobro. Pod okriljem Atletskog saveza, ili kao država, logo je bio isti kao i za sve druge države“ izjavio je Siljejmani.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter