0
Evropske lige

(191107) -- MILAN, Nov. 7, 2019 (Xinhua) -- Manchester City's Sergio Aguero (R) vies with Atalanta's Jose Luis Palomino during the UEFA Champions League Group C football match between Atalanta and Manchester City in Milan, Italy, Nov. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

DRAMATIČNA IZJAVA AGUERA: ‘Osećam kao da mi ne radi srce, gušim se kad hoću da igram fudbal!’

Objavljeno: 15.02.22 u 15:56

Krajem prošle godine Argentinac Serhio Aguero je objavio da mora da završi karijeru, nakon nakon što je saznao da ima ozbiljne srčane probleme.

Sve je počelo na meču Barselone i Alavesa, kada je legendarni 33-godišnji napadač zbog jakih bolova u grudima morao da napusti meč, a onda nakon detaljnih analiza sazna da ima ozbiljne zdravstvene probleme, toliko ozbiljne, da je samo dva meseca kasnije objavio da se povlači.

Posledica toga, on oseća i danas.

– Gušim se kada hoću da igram fudbal rekreativno. Ponekad pomislim da ne mogu da istrčim sprint. Osećam da mi srce jednostavno ne radi, rekao je Aguero, a prenose argentinski mediji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter