0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SERIJA A: Vlahović promašivao, Juventus izbegao poraz u naoknadi (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.22 u 22:59

Sjajan meč u Bergamu odigrali su Atalanta i Juventus.

Duel 25. kola Serije A završen je bez pobednika, rezultatom 1:1. Na minut i po do kraja, Juventus je uspeo da izbegne poraz, pošto je tada najviši u skoku bio Danilo.

Malo je falilo da crno-beli iz Torina odu kući praznih ruku, pošto je Atalanta vodila od 76. minuta kada je Ruslan Malinovski poslao pravu ‘bombu’ u gol ‘stare dame’.

Sprotijeli je sa druge strane blistao na golu Atalante. To se videlo već u treće minutu kada je zaustavio udarac Vlahovića, koji je gađao rašlje, ali je golman ‘boginje’ koji je menjao povređenog Musoa ‘stigao’ tu loptu i poslao je u korner. Vlahović je mogao da bude jedan od tragičara na ovom meču, pošto je do 30. minuta imao još tri prilike, dva puta glavom, a onda mu je još jedan udarac odbranio golman domaćeg tima. Uz sve to sjajnu šansu je imao i Dibala, dok su i domaći igrači imali svoje prilike, pre svih Murijel, koji je promašio prazan gol posle istrčavanja Ščesnog.

Juventus je posle ovog kola ostao četvrti na tabeli Serije A, sa dva boda više od Atalante, koja ima i meč manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter