0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets

NE DONOSI POBEDE SAMO NAPADOM: Jokić od tragičara do heroja za samo 10 sekundi! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.22 u 08:15

Srpski centar ponovo sjajan

Košarkaši Denvera su sinoć nastavili seriju utakmica sa timovima iz istočne konferencije i slavili protiv Torotna u Kanadi rezultatom 109:110. Veći deo utakmice prošao je u egalu, ni jedna ekipa nije uspela da se drastičnije odlepi, a maksimalna prednost bila je kada su Raptorsi imali 8 poeni više.

Ipak u samoj završnici sva svetla su ponovo bila uperena u Nikolu. Najpre je srpski centar, 12 sekundi pre kraja, poslat na liniju slobodnih bacanja sa koje je do tada bio nepogrešiv na meču. Ipak Jokić je oba penala promašio te dao šansu Torontu da se i sa šutem za dva domogne pobede. Ipak Vanvlit je šutirao sa distance, njegov promašaj uhvatio Anunobi, koji je zatim krenuo da zakuca, ipak spremno ga je dočekao Jokić koji mu je podigao rampu, i tako blokadom u poslednjoj sekundi doneo pobedu svom timu.

Nikola Jokić je ubacio 28 poena uz put iz igre 10 od 16, uhvatio 15 skokova, šest asistencija i dve blokade. Pratili su ga Džef Grin sa 19, Aron Gordon je dodao 13, a dvocifreni su bili i Hajland sa 11 i Barton sa 10 poena.

Kod domaćina najbolji bio je Paskal Sijakam sa 35 poena, 10 skokova 7 asistencija, Vanvlit je bio najviše od pomoći sa ubačenih 26 poena, i po 5 skokova i asistencija, Barns sa 17 i Trent sa 11.

Denver je sada šesti na zapadu sa 31 pobedom i 25 poraza, dok je Toronto na instoj poziciji u istočnoj konferenciji sa skorom od 31 pobede i 24 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter