1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BRĐANI PRUŽILI SNAŽAN OTPOR CRVENO-BELIMA: Zvezda vodi na Marakani, Pavkov pocepao mrežu pa napustio teren krvave glave! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.22 u 17:59

Pavkov pogodio za vođstvo crveno-belih.

Na startu prolećnog dela šampionata fudbaleri Crvene zvezde ugostili su Čukarički na svom stadionu, a nakon prvih 45 minuta igre rezultat je 1:0.

Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Milan Pavkov u 15. minutu. Nakon jedne kontre, Ivanić je proigrao Rodića, koji je nesebično vratio Pavkovu, a visoki napadač je snažnim udarcem matirao talentovanog Petrovića.

Svega pet minuta nakon postignutog gola, Pavkov se sudario sa jednim fudbalerom Čukaričkog, pa je završio na travi krvave glave. Morao je zbog toga da napusti teren, a šansu je dobio Rišairo Živković.

U 24. minutu Brđani su imali najbolju priliku na meču. Roganović je snažno šutirao iz slobodnjaka, lopta je zakačila Sanoga i pogodila prečku, međutim glavni arbitar meča je procenio da nije bio korner, što je razbesnelo igrače gostujućeg tima.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter