0
Evrokup

FOTO: Youtube/Screenshot

ŽOC KAO VUJOŠEVIĆ: Obradović nasrnuo na Madara, objasnio je zbog čega je tako reagovao! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.22 u 09:51

Žoc ne voli ovakve stvari.

Uspeo je Partizan sinoć pred svojim navijačima da ostvari novu pobedu u Evrokupu, pošto su u hali „Aleksandar Nikolić“ savladali Andoru rezultatom 95:70.

Jedan od najboljih u redovima ‘parnog valjka’ bio je Jam Madar, koji je sa 15 postignutih poena imao veoma bitnu ulogu u ovoj pobedi crno-belih.

Ipak, sjajni plejmejker uspeo je u jednoj situaciji da iznervira svog trenera, Željka Obradovića. Naime, Madar ne nakon što je postigao jednu trojku počeo da slavi, dok su gosti krenuli u napad, koji na sreću crno-belih nisu uspešno realizovali.

– Ja uvek pricam o tome, on je dete 20 godina, to je stvar iskustva, odigrao je dobru utakmicu. Komunikacija treba da postoji, teeba da nastavi da igra, pa da slabi. Iskusan igrač to ne bi dozvolio, ali on je dete od 20 godina. Ja to ne radim da bih provocirao nekog, ja sam trener. Deo posla je taj da ukaže na greške, ja sam to radio jer je postojao razlog – jasan je bio Obradović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter