0
Evrokup

FOTO: FK Partizan/Dragana Stjepanović

CENTRI PARTIZANA PRED ANDORU: Da zaustavimo najboljeg igrača i popravimo rotacije!

Objavljeno: 08.02.22 u 19:36

Centar crno-belih o receptu za pobedu protiv Andore

Igrači Partizana, govorili su pred utakmicu sa Andorom o tome šta mogu da očekuju i kako planiraju da se suprostave rivalu. Tim iz male države između Španije i Francuske je dužnik Partizanu, jer su prvi ovosezonski poraz izabranici Željka Obradovića doživeli upravo u gostima sutrašnjem rivalu. Balša Koprivica i Matijas Lesor će biti jedni od ključnih igrača na sutrašnjem meču, a evo šta je francuski centar imao da kaže:

Dobar tim, koji ima veliki broj dobrih igrača, odlične bekove i par visokih igrača. Moramo da podignemo nivo obrtaja i spremimo se za borbu od 40 minuta. Izgubili smo dve na strani i moramo da se vratimo na pobednički kolosek. Imamo šansu da igramo pred navijačima, koji su jako važni za tim i moramo da se postaramo da slavimo kod kuće„, izjavio je Lesor.

Balsa Koprivica Eurocup, Evrokup, Partizan – Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Koprivica se osvrnuo najpre na prvi meč dva rivala

„Smatrali smo da smo mogli da ih dobijemo, ali to nismo uspeli da izvedemo u finišu. Oni su drugačija ekipa, mnogo bolje igraju, dobili su Real Madrid, Huventud. Poslednja tri dana smo se odlično pripremali i očekujem da ćemo kvalitetno početi utakmicu“, kaže mladi centar.

On takođe dodaje i koliko je bivši igrač crno-belih, Kodi MilerMekintajer, zapravo opasan:

„U prvoj utakmici su dosta trčali, međutim sada imaju i druge igrače. Miler-Mekintajer im je vođa ekipe, voli da igra u tranziciji i glavni cilj će nam biti da ga zaustavimo. Neophodno je da komuniciramo u odbrani i popravimo odbrambene rotacije u kojima nismo bili najbolji na prethodnih par utakmica. Ako budemo igrali i sa puno energije, sve ostalo će biti u redu“, zaključio je Koprivica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter