0
Domaći fudbal

from left Filippo Falco Nenad Krsticic Milan Gajic goalkeeper Zoran Popovic Mirko Ivanic Milan Rodic Guelor Kanga Aleksandar Katai Njegos Petrovic Veljko Nikolic Strahinja Erakovic Nikola Krstovic Axel Bakayoko Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vojvodina Beograd, 16.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZA NJEGA NIJE BILO MESTA: Krilni fudbaler napustio Crvenu zvezdu – Već je poznat novi klub!

Objavljeno: 06.02.22 u 21:50

Nije se izborio za minutažu..

Krilni fudbaler Crvene zvezdeAksel Bakajoko do kraja sezone će nositi dres Novog Pazara! On će u nedostatku minutaže biti na pozajmici u timu koji se grčevito bori za opstanak u najjačem rangu srpskog fudbala, saznaje Sport Klub.

Bakajoko je prošlog leta u Crvenu zvezdu stigao iz Intera kao dosta veliko pojačanje.. Mnogo se očekivalo od momka rođenog u Parizu, ali on se jednostavno nije nametnuo Dejanu Stankoviću, koji ga je oprobao čak i na poziciji desnog beka. Pored gore navedenog Intera, Bakajoko je još nastupao za Sokser i Sent Galen.

Axel Bakayoko i Diony Lois Pablo Kairat – Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Pored Bakajoka još jedan fudbaler je napustio Crvenu zvezdu kako bi imao veću minutažu.. Reč je o Mustafi, koji je zadužio opremu Kolubare iz Lazarevca!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter