0
Košarka

FOTO: @BJK_Basketbol

NOVI TRIPL-DABL U EVROPI: Sjajno krilo odigralo „Jokićevsku“ partiju! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.22 u 16:01

Košarka u Evropi sve više liči na onu preko okeana

Bešiktaš je nešto ranije danas savladao Jalovu pred svojim navijačima rezultatom 94:85, a u centru pažnje je bio nekadašnji igrač Fenerbahčea, i osvajač Evrolige, Egean Arna. Crno-beli iz Istanbula su napravili ogromnu razliku još u prvoj četvrtini da bi kasnije samo održavali stečenu prednost, a gosti su u završnici utakmice uspeli da upristoje poraz.

Arna je odigrao fantastičnu utakmicu, postigao je 21 poen, imao 13 skokova i podelio 10 asistencija, i tako smo videli još jedan trip-dabl u najjačem rangu turske košarke. Raspoloženi pored njega su bili još, nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, HolisDžeferson koji je ubacio 21 poen i imao 7 skokova, a i nekadašnji veliki talenat zemlje sa Anadolije, Kenan Sipahi koji je imao 16 poena i 7 asistencija.

U redovima Jalove jedini je bio raspoložen bek Roberto Galinat koji je ubacio 28 poena. Bešiktaš je sada deveti sa 10 pobeda i 9 poraza, dok je Jalova 12. i ima 6 pobeda kao i 13 poraza. Biće zanimljivo na svim frontovima u Turskoj do kraja sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter