0
Evropske lige

FOTO: @OfficialSSLazio

FIORENTINA TUPA BEZ VLAHOVIĆA: Dušan otišao iz grada, ali Srbi opet tresu mreže u Firenci!

Objavljeno: 05.02.22 u 23:03

Fudbaleri Fiorentine deklasirani 

Mnogo se prašine podiglo oko odlaska Dušana Vlahovića iz Firence ovaj prelazni rok, ali čelni ljudi Fiorentine nisu baš radili svoj posao da taj odlazak nadomeste. Domaćin je deklasiran na Artemijo Frankiju od strane rimskog Lacija rezultatom 0:3, a u strelce se upisao i srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić.

Fiorentina je nekako preživela prvo poluvreme, ali Rimljani su u nastavku dodali gas i rutinirali tim Vićenca Italijana. Odbranu domaćina početkom drugog poluvremena načeo je Sergej, odlično je  iskoristio prazan prostor nakon pravovremenog pasa Zakanjija , kome je ovo osmi gol ove sezone.

Nebeskoplavi su napadali da napadaju i duplirali su prednost kada je najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile, prethodno je dobio duel sa Matijom Nastasićem, a zatim i savladao golmana Ljubičastih. Konačan rezultat nakon još jedne akcije Imobilea postavio je autogolom Biragi u 81. minutu.

Fiorentina se nakon ovog poraza nalazi na osmoj poziciji, i čini se da joj Evropa sve više izmiče, dok je Lacio sada na deobi šeste pozicije sa svojim najvećim rivalom, Romom i obe ekipe imaju tri boda više od ekipe iz Firence.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter