0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen super league season 2013-2014 Spartak v Crvena Zvezda Sudija referee Ninoslav Spasic Subotica, 04.06.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

NINOSLAV SPASIĆ SE OBRATIO LJUDIMA U FSS: Molim Vas pokažite narodu kolike su Vam plate! (FOTO)

Objavljeno: 01.02.22 u 20:31

Predsednik Strukovne organizacije sudija FS Regiona Istočne Srbije poslao saopštenje na adresu HotSport-a.

Predsednik Sudijske komisije FSS, Dejan Filipović, podneo je disciplinsku prijavu protiv Ninoslava Spasića, posmatrača suđenja na listi Super i Prve lige Srbije. Nekadašnji arbitar iz Surdulice, danas i predsednik Strukovne organizacije sudija FS Regiona Istočne Srbije, moraće da obrazloži „neprimerene i nedolične izjave u sredstvima javnog informisanja“.

Konkretno, reč je o člancima objavljenjim na pojedinim portalima. U njima, Spasić proziva čelnike Fudbalskog saveza Srbije i sudijske organizacije. Nadaleko poznati Surduličanin zapitao se kolike plate primaju ljudi u FSS, upoređujući sa lekarskim, pozivao se i na predsednika Srbije, primanja u ostalim profesijama. Sve to, Spasić će morati da obrazloži u dopunskom izveštaju, uoči konačne odluke Disciplinske komisije.

Saopštenje Ninoslava Spasića prenosimo u celosti:

„Moram da se oglasim. Molim Vas da svi zaposleni u FSS od Bjekovića, Karadžića, Filipovića, Šurbatovica tj one koje sam prozvao dostave na uvid kao moja malenkost potvrdu koja je u prilogu i odnosi se na potvrdu o plaćenim porezima i doprinosima po odbitku. Izvod u prilogu iz pojedinačne poreske prijave. Po ko zna koji put molim funkcionere da pokažu narodu u Srbiji kolike su im plate i ako sam pogrešio neka me kazne slobodno disciplinci tj komisija. Po ko zna koji put pitam nadležne u FSS za koliko rade lekari, predsednik države, premijer, doktori nauka, a za koliko Nenad Bjeković. Tomislav Karadžić. Dejan Filipović I Jovan Šurbatović. Kolika su primanja navedenih lica“?

FOTO: HotSport
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter