1
Domaći fudbal

Fudbal-Finale Kup-a Srbije 2017-2018 Partizan v Mladost (Lucani) from left Nemanja Miletic Danilo Pantic Marko Jevtovic Zoran Tosic Surdulica, 23.05.2018. foto: Starsportphoto ©

PONOVO SE TRESE HUMSKA ULICA: Nakon Fejse, još jedan ‘povratnik’ oblači dres Partizana – ekspresna zamena za povređenog Danila Pantića!

Objavljeno: 31.01.22 u 18:51

Brza reakcija crno-belih.

Nakon što je klub napustio Aleksandar Šćekić, na veliku radost navijača Partizana u Humsku ulicu je stigao Ljubomir Fejsa. Ipak, ‘parni valjak’ se tu ne zaustavlja, pošto je na pomolu još jedno veliko pojačanje. Naime, crno-beli dres bi uskoro mogao da obuče Marko Jevtović, saznaje Telegraf.

Već duže vreme čelnici Partizana vredno ‘češljaju’ po tržištu, i strpljivo traže veznog igrača koji bi ispunio sve njihove uslove. Na ‘radaru’ se našlo nekoliko imena, ali su se samo Fejsa i Jevtović uklapali u ono što parni valjak traži. Priča oko Jevtovićevog prelaska u Partizan već je bila aktuelna, ali bezuspešno se završila. Ipak, pre nekoliko dana Danilo Pantić je doživeo težu povredu, pa su čelnici kluba iz Humske krenuli još ‘ofanzivnije’ na svog bivšeg igrača.

Fudbal UEFA Euruopa League season 2018-2019,
First qualifying round 1st leg
Rudar (Pljevlja) v Partizan
Marko Jevtovic (C) scores the goal from penalty kick
Niksic, 12.07.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iako je imao nekoliko ponuda iz Turske i Grčke, Marku se svideo celokupan plan i projekat koji mu je predstavljen, pa je konačno rekao ‘da’ Partizanu. Podsetimo, Jevtović je crno-beli dres nosio tri godine, i za to vreme osvojio je jednu titulu prvaka Srbije i tri trofeja u Kupu.

Pre nego što je postao Partizanov igrač, Jevtović je nastupao sa Srem iz Jakova, Sopot, Hajduk Kulu, Novi Pazar. Nakon trogodišnje epizode u Humskoj, sjajni vezista je potpisao za turski Konjispor, odakle je otišao u Sudijsku Arabiju, gde je igrao Al Ahli.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter