3
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

TAKO TO RADI NAJVEĆI SVIH VREMENA: Novak Đoković pokazao zašto mu nema ravnog!

Objavljeno: 30.01.22 u 21:20

Potez vredan svakog poštovanja..

Iako je više nego bezobrazno tretiran od strane australijaskih vlasti, ostao bez mogućnosti da se bori za titulu, a takođe ostao i bez podrške brojnih ‘velikih’ tenisera, Novak je pokazao kakav je karakter. Putem svojih društvenih mreža čestitao je osvajanje pehara ovogodišnjim osvajačima Australijan opena.

‘Igrao se izvanredan tenis na ovogodišnjem Australijan openu, a finale je bilo izuzetno. Čestitam Ešli Barti za neverovatan nastup pred domaćom publikom i Danijel Kolin na neverovatnom turniru koji je odigrala. Čestitam Rafaelu Nadalu na 21. gren slem tituli. Neverovatno dostignuće. Uvek impresivna borbenost, koja je preovladala i ovog puta. Medvedev je dao sve od sebe i igrao sa strašću i odlučnošću koje smo od njega i očekivali.’ – stoji na Novakovim društvenim mrežama!

0
0
3 Komentara
  1. Nadal je svojim postupcima pred početak turnira pokazao da je nesrećan čovek, kad nije podržao svog kolegu i velikog rivala Novaka! Da je obrnuto, Novak bi se prvi oglasio i stao u odbranu Nadala! Baš sam gotivio Rafu i navijao za njega ranije jer sam mislio da ima u sebi veličinu, ali ipak nema, nego se radovao samo da Novak ne igra, ne bi li nekako prigrabio trofej. E, bedo i nesrećo, ovu mrlju ćeš nositi u sebi do kraja života! Neka ti se vrati trostruko ali loše u životu, sramoto, bedo i nesrećni čoveče!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter