0
Domaći fudbal

FOTO: FC Juventus

ČUVENI ITALIJAN PORUČUJE: ‘Vlahovićev dolazak u Juventus je senzacionalna greška!’

Objavljeno: 30.01.22 u 15:51

Nekadašnji fudbaler smatra da su Arsenal i Totenhem bili daleko bolje opcije!

Srpski reprezentativac, Dušan Vlahović, nedavno je postao novi fudbaler Juventusa. Vlahović je četvrti najskuplji fudbaler ‘Stare dame‘ u istoriji kluba. Dugo se spekulisalo o tome gde će Vlahović nastaviti karijeru, a glavni konkurenti crno-belima bili su Arsenal i Totenhem.

Povodom transfera, oglasio se nekadašnji italijanski fudbaler, Antonio Kasano.

Juventus se neće promeniti sa Alegrijem, ni sledeće, a ni za deset godina. Po mom mišljenju, Vlahovićeva odluka je senzacionalno pogrešna. Za njega bi bilo idealno da je u ovom trenutku izabrao Arsenal, Totenhem ili Sevilju, koja je ovih dana dovela Marsijala – rekao je Italijan i nastavio:

Italian national football team player Antonio Cassano and Serbian Milos Krasic during group C UEFA EURO 2012 qualifying match Serbia vs Italy in Belgrade, Serbia, Friday, October 07, 2011. (photo: Pedja Milosavljevic)

-Igrači iz inostranstva gledaju biografije klubova. Možemo da pričamo o Antoniju Konteu, on je fantastičan trener. Možemo da pričamo o uslovima u Totenhemu, koji su izvanredni, ali nemaju CV kao klub. Nisu osvojali trofeje. Nekoliko puta su bili blizu, ali su ostajali kratki. Zato će danas devet od deset igrača pre izabrati Liverpul nego Totenhem. Zato su u eri Aleksa Fergusona svi želeli u Mančester Junajted. Alan Širer je bio jedan od retkih koji ih je odbio – poručio je Kasano u razgovoru za engleske medije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter