0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KRAJ JE KAD ZLATAN KAŽE DA JE KRAJ: ‘Još uvek nisam spreman za penziju i cigaru’

Objavljeno: 30.01.22 u 12:48

Legendarni napadač je još ‘gladan’ golova!

Zlatan Ibrahimović će u oktobru proslaviti 41. rođendan! Godine ne smetaju čuvenom golgteru da i dalje nosi epitet ‘noćne more’ za čuvare mreža širom Evrope. Zlatan je najbolji strelac ekipe Milana u Seriji A, sa osam postignutih golova od starta tekuće sezone.

Reprezentativac Švedske se ipak bori sa drugim problemom, a reč je o povredama koje sve češće stupaju na scenu. Ahilova tetiva je došla na red, pa Ibru očekuje pauza, za sada nepoznate dužine. Zlatan se povredio na utakmici protiv ‘Stare dame‘ i igru je napustio već posle 28 minuta.

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Iskusni ofanzivac vredno radi kako bi se oporavio za derbi sa Interom, koji je na programu 5. februara. U italijanskim medijima se, uprkos odličnom učinku, neprestano govori o potencijalnom završetku saradnje Milana i Ibrahimovića po završetku sezone.

Šveđaninu u junu ističe ugovor, a kako piše ‘La Gazeta delo Sport‘, veliko je pitanje da li će dobiti novi. Ipak, Zlatan ne misli tako. Nedavno je tokom razgovara sa novinarima poslao vrlo jasnu poruku.

-Normalno je da ste sa 40 godina u svom domu, da zapalite cigaru i zadovoljno uživate u uspomenama na karijeru, koju ste imali. Ja još nisam spreman da zapalim tu cigaru – rekao je Ibrahimović u razgovoru za L’ekip.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter