0
Domaći fudbal

Marko Gobeljic Marko Lazetic Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HVALA NAJBOLJIM NAVIJAČIMA NA PODRŠCI: Delijama će krenuti suze na oči – Lazetić se emotivnom porukom oprostio od Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 29.01.22 u 13:20

Emotivni oproštaj od crveno-bele porodice.

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić odlučio je da krene da gradi inostranu karijeru, te je pre nekoliko dana potpisao četvorogodišnji ugovor sa slavnim italinskim klubom, Milanom.

Odlazak iz Ljutice Bogdana mu je teško pao, bar tako možemo zaključiti na osnovu njegove objave na Instagramu.

Zvezdo, hvala! Hvala za moje prve fudbalske korake i godine odrastanja sa tobom. Hvala za trenutke radosti i sreće koje sam doživeo igrajući utakmice u crveno-belom dresu. Hvala svim zaposlenima u klubu, hvala Tomi Milićeviću koji me je doveo u Zvezdu i svim mojim trenerima od kojih sam učio, hvala svim mojim saigračima sa kojima sam delio svlačionicu i teren. Hvala Grafičaru. Svi ste vi zaslužni na svoj način što sam uspeo da dođem ovde gde sam sada. Hvala najboljim navijačima na podršci. Hvala mojoj porodici na bezrezervnoj podršci i razumevanju. Dobro znaj da neću nikada da te zaboravim – napisao je talentovani fudbaler.

FOTO: Instagram/Screenshot

Podsetimo, na konto ovog posla, crveno-beli su fiksno dobili četiri miliona evra, uz još milion kroz bonuse, a mogli bi da inkasiraju i deset posto od naredne prodaje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter