0
Domaći fudbal

FOTO: @partizanbelgrade

U CRNO BELOM POSLE 11 GODINA: Prvi trening Fejse po povratku u Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 17:39

Ljubomir Fejsa se priključio treninzima

Već nekoliko su crno-beli na pripremama u Antaliji, a od juče im se pridružilo i njihovo najnovije pojačanje, Ljubomir Fejsa, nekadašnji fudbaler Benfike odradio je i svoj prvi trening sa saigračima. Iskusni zadnji vezni je u sredu potpisao ugovor sa svojim nekadašnjim klubom i trebalo bi da bude važan šraf u timu Aleksandra Stanojevića kada je borba za titulu u pitanju.

Takođe od njega se očekuje puno i u Evropi, gde bi trebalo da ojača sredinu i bude veliki faktor u susretu sa Spartom u eliminacionoj fazi Lige konferencija. Nekadašnji reprezentativac je potpisao ugovor sa Partizanom na godinu i po dana, a saga je trajala gotovo dva meseca.

 

FOTO: partizanbelgrade

Da podsetimo, Fejsa je već nosio dres giganta iz Beograda sa kojim je osvojio i tri titule prvaka države, da bi kasnije sa Olimpijakosom i Benfikom osvojio ukupno još 8 šampionata. On dolazi iz Al Ahlija, gde je sarađivao sa Vladanom Milojevićem, a dugo se spekulisalo da bi karijeru mogao da nastavi u inostranstvu ali je ipak izabrao Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter