1
AdmiralBet ABA Liga

Stroberi MVP

Objavljeno: 05.03.13 u 09:14

Stroberi

Cibona je na gostovanju u Beogradu izgubila od Crvene zvezde Telekom, ali je njen košarkaš Deril Stroberi pružio sjajnu partiju.

Stroberi je zabeležio 31 poen (11/13 za dva, 1/2 za tri, 6/9 za jedan) uz 2 skoka, 2 asistencije i 3 ukradene lopte, uz indeks 35 sa pravom poneo titulu MVP-ja za proteklo kolo.

Drugi na listi našao se Todor Gečevski iz MZT-a sa indeksom 34, a treći je bio Korsli Edvards iz Igokee sa indeksom 32.

Di Džej Stroberi je ujedno i najefikasniji igrač 23. kola, Miro Bilan izu Cedevite je zabeležio najviše skokova 10, a Srđan Subotić iz Splita je upisao najviše asistencija 11.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Stroberi MVP | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter