0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LJUBIMAC GROBARA NA NOVOJ ADRESI: Napadač se vradio u domovinu!

Objavljeno: 22.01.22 u 17:41

Brazilac okončao avanture po Bliskom istoku!

Leonardo, deo ubojitog tandema sa Urošem Đurđevićem koji je dominirao Superligom Srbije u dresu Partizana, odlučio se za povratak u Brazil. Napadač će pojačati Maringu, niželigaša sa velikim ambicijama koji je ove zime, pred početak njihovog takmičenja, potpuno rekonstruisao tim, a Leonardo će činiti 18. pojačanje Maringe u ovom prelaznom roku.

Sudeći po izjavama, Leo je zadovoljan novim klubom, a rekao je sledeće:

„Odabrao sam Maringu i povratak u Brazil iz nekoliko razloga, prvo zato što sam blizak sa svojom porodicom, koja je iz Andire, drugo zato što sam upoznat sa projektom kluba, poznajem ljude koji su ovde i želim da pomognem, da budem deo rasta Maringe, i treće jer ovde postoje fantastični uslovi za trening i oporavak. Klub je sastavio veoma kvalifikovan tim za ovu sezonu i siguran sam da ćemo ostvariti početne ciljeve, a to je da se Maringa plasira na nacionalnu scenu, a kasnije i da napadnemo trofej“.

Srećan je i predsednik Maringe Žoao Vitor Mazer.

„Leonardo je sportista sa odličnim karakteristikama, veoma bogatim međunarodnim i sa inostranim ponudama. Jedino ga je bilo moguće dovesti ga, jer je razumeo projekat, shvatio je našu ideju i danas smo u prilici da mu omogućimo da se vrati u Brazil. Veoma verujemo u Leonarda i siguran sam da će nam pomoći da postignemo velike stvari u šampionatu Paranaaensea“, prvi čovek klub je rekao za lokalne medije.

Od 2017. Leonardo je igrao na bliskom istoku i nastupao je za Al Ahli, Al Vadhu i Šabab Al Ahli, ali deluje da nikada nije igrao dobro kao u Partizanu kada je na 34 utakmice u prvenstvu postigao čak 24 gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter