0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SAMO DA NE ODE TAMO: Da li će ih Vlahović poslušati – fudbalski asovi savetuju Srbina gde bi mu bilo najbolje da nastavi karijeru!

Objavljeno: 17.01.22 u 11:15

Srpski napadač Dušan Vlahović je svojim fantastičnim partijama oduševio čitav fudbalski svet.

Naš reprezentativac trenutno igra najbolji fudbal u životu, iza sebe ima vrhunsku sezonu u kojoj se ukupno 30 puta upisao u strelce, od čega 13 puta u tekućoj sezoni.

Tokom ove sezone Vlahović je odigrao 23 utakmice, a postigao je 19 golova i tri puta asistirao. Srpski golgeter se našao na radaru brojnih evropskih giganta, što je sasvim logično.

Jedan od glavnih konkurenata za angažovanje Dušana jeste Juventus, a kako piše ‘Gazeta’, čelnici velikana iz Torina su svoju ponudu nedavno poslali u Firencu, za koju se nadaju da če odobrovoljiti prvog čoveka ‘ljubičastih’.

Čuveni italijanski fudbaleri Kristijan Vijeri i Antonio Kasano smatraju da Vlahović ne bi trebalo da potpiše za Juventus, već da sreću okuša u Premijer ligi.

– Mora da izabere Pepa Gvardiolu! Ne znam da li je sada spreman da igra za Mančester Siti, ali za godinu dana će biti i dostići će Halandov nivo. Ako sa 20 godina nađeš trenera koji ne zna da radi sa tobom, tvoj rast se zaustavlja – rekao je Kasano, a Vijeri smatra da bi se Srbin odlično snašao u Totenhemu:

– Može da izabere i Kontea i pređe u Totenhem. S njim bi orastao kao Lukaku u Interu – rekao je nekadašnji defanzivac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter