1
Domaći fudbal

Queensy Menig (R) and David Dundjerski Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

FENOMENALNI DESNI BEK U PROLETERU? David Dunđerski za HotSport!

Objavljeno: 12.01.22 u 13:57

Već smo pisali da je Spartak iz Subotice tokom zimske pauze raskinuo saradnju sa četvoricom igrača.

Među njima je i sjajni David Dunđerski, koji je trenutno slobodan u izboru nove sredine, ali vredno trenira sa Proleterom. On je u razgovoru za HotSport otkrio da li postoje šanse da potpiše za klub sa Slane bare.

Nakon više godina napustio si Spartak. Šta je bio razlog rastanka?

DD: Tako je nakon 4 i po godine je doslo do rastanka, nisam video priliku da ću dobiti minutazu koju zaslužujem u narednoj polusezoni pa je sve to evidentiralo rastankom.

Trenutno si bez kluba, a prema našim informacijama treniraš sa Proleterom. Kako je došlo do kontakta?

DD: I dalje sam bez kluba, a do kontakta je doslo preko mog oca i predsednika Proletera Amira Bislimija koji su dobri prijatelji.

Da li si u Proleteru samo zbog treninga ili je u planu ostanak na Slanoj bari?

DD: Pre svega bih želeo da se zahvalim Amiru na ukazanoj prilici da održavam formu na treninzima Proletera, tako da sam tu samo zbog treninga.

Kako su te prihvatili igrači u klubu i da li si sa nekima bio od ranije u kontaktu?

DD: Nemam jednu zamerku stvarno, prihvatili su me kao da sam “njihov”, jesam sa par njih sam u stalnom kontaktu tako da mi je i to olakšalo malo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter