1
Evropske lige

Fudbal Football Soocer UEFA Europe League Partizan v Besiktas Head coach Slaven Bilic Beograd, 23.09.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

‘DINAMO JE KATEGORIJA VIŠE U ODNOSU NA ZVEZDU’: Slaven Bilić upoređivao klubove iz Srbije i Hrvatske, ovom izjavom je ‘zapalio’ region!

Objavljeno: 11.01.22 u 13:56

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić slobodan je u izboru novog kluba, pošto je nedavno raskunuo ugovor sa Peking Guanom.

Dok ne pronađe novi angažman, nekadašnji fudbaler trenutno boravi u Hrvatskoj. U intervjuu za portal Germanijak, Bilić se dotakao raznih tema.

Neizostavno je bilo da prokomentariše stanje u regionalnom fudbalu, pa je tom prilikom upoređivao klubove iz Srbije i Hrvatske.

Dinamo je ipak kategorija više, ne ipak nego jeste! Dogodiće se da, na primer, Zvezda uđe u Ligu šampiona, a Dinamo ne, ali trenutno je Dinamo veći klub od Crvene zvezde – rekao je Bilić i potom dodao:

Na stranu Zvezdin naslov prvaka Evrope, jer i Steaua je bila prvak Evrope, a gde je sada? Danas se svi upoređuju s Dinamom, oni su referentna tačka klubovima iz regiona, pa tako i Zvezdi. Dinamo je došao do toga da mu godišnji budžet bude 50 miliona evra svojim stvaranjem, prodajom i zarađivanjem, dakle rezultatima – istakao je bivši fudbaler.

0
0

1 Komentara

  1. Pa i zvezda je svojim uvlačenjem Vučiću zaslužila toliki budzet.
    A i novi stadion vredan 250 miliona evra, plus trening centar vredan još 100.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter