0
Domaći fudbal

Fudbal-LingLong Super Liga season 2020-2021 FK Crvena Zvezda v Radnicki Nis Milos Degenek (R) and Kristijan Zivkovic (L) Beograd, 05.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘HVALA ZA EMOCIJE, ZA STRAST, ZA SNOVE’: Degenek se emotivnim rečima oprostio od Delija, navijači mu ovo nikada neće zaboraviti!

Objavljeno: 11.01.22 u 08:23

Miloš Degenek se od crveno-belih oprostio po drugi put u karijeri.

Sjajni defanzivac Miloš Degenek može da krene u potragu za novim angažmanom, pošto se juče rastao sa aktuelnim šampionom Srbije, Crvenom zvezdom.

Fudbaler koji igra za australijsku reprezentaciju možda i nije najbolji defanzivac koji je nosio Zvezdin dres, ali Delije će zauvek pamtiti Miloša kao igrača koji je uvek davao svoj maksimum na terenu. Vredi pomenuti i to da je Degenek oprostio određena dugovanja koje Zvezda ima prema njemu.

Povodom odlaska iz Ljutice Bogdana, Degenek se preko društvenih mreža oprostio od navijača.

– Vidimo se u nekim lepšim vremenima. Hvala za sve, Kućo, hvala za emocije, za strast, za snove ostvarene – napisao je Miloš Degenek uz fotografiju u crveno-belom dresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter