0
Evrokupovi

Fudbal, Champions league,Group H season 2010/2011.Partizan Vs. Arsenal.Tomas Rosicky, left and Nemanja Tomic.Beograd, 29.09.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘DOBRO SMO PROŠLI NA ŽREBU’: U Češkoj pucaju od samopouzdanja, Rosicki je ubeđen da će Sparta eliminisati Partizan u LK!

Objavljeno: 07.01.22 u 11:17

U 1/16 finala Lige konferencija, sastaće se fudbaleri Sparte iz Praga i Partizana.

U taboru crno-belih vlada zadovoljstvo nakon završenog jesenjeg dela prvestva, Partizan je zavšrio na prvom mestu na tabeli u Superligi Srbije, dok je i u Evropi napravio sjajan rezultat.

Fudbaleri Partizana će u 1/16 finala Lige konferencija odmeri snage sa češkim timom. Sportski direktor Sparte, Tomaš Rosicki, veruje da njegov tim može da se plasira u naredno kolo pomenutog takmičenja.

Verujemo da možemo da prođemo dalje. Sigurno da i u Partizanu misle isto, da smo mi tim protiv kojeg mogu da igraju. Što se nas tiče, dobro smo prošli na žrebu. Iako je Partizan dominantan u domaćem prvenstvu, definitivno je protivnik kojeg možemo da eliminišemo – istakao je Rosicki u intervjuu za češke medije.

Prvi meč nokaut faze će crno-beli igrati 17. februara u gostima, dok je revanš na programu 24. februara u glavnom gradu Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter