3
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘PUKLA LJUBAV’: Sada je definitivno, Stanojević napušta Partizan!

Objavljeno: 04.01.22 u 17:39

Ovo je kraj!

Aleksandar Stanojević će prema saznanjima MozzartSporta ovog leta napustiti FK Partizan. On je tokom završetka jesenjeg dela prvenstva najavljivao nekoliko puta da mu je rad u Partizanu izrazito stresan, a evo šta je rekao pre 15-ak dana:

‘Nikad iz Partizana neću otići zbog ponude drugog kluba. Mogu samo usled neuspeha ili emocije, potrošnje. Pogledajte kako sad izgledam, a kakav sam bio na promociji u jesen 2020. Imate primer Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi: osvajao je titule, igrao Ligu šampiona, pa otišao, jer ovaj posao troši. Inače, kod nas u klubu je sve u redu, sve funkcioniše, sve se dogovaramo i odlučujemo zajedno.’

Partizan nije bio bliži tituli u poslednjih nekoliko godina..

0
0
3 Komentara
  1. Ako želi da ide neka ide, na silu ne treba da se niko ne zadržava, kao zapete puške tu čekaju Igor Duljaj, Saša Ilić, Savo Milošević, a biće tu još trenera, Rašović, Jokanović, Marko Nikolić, Vladimir Ivić, tako da nema zime o ako ode Stanojević. Ali ako želi da nastavi rad u voljenom klubu podržaćemo ga mi verni navijači,a ako su to zaslužni presednik Vučela i Vazura, pod hitno bagru najuriti iz kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter