1
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Zadar-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 03.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NAVIJAČIMA PARTIZANA PAO KAMEN SA SRCA: Panter ostaje i ako crno-beli ne odu u Evroligu – poručuje da će jedan košarkaš sigurno u NBA!

Objavljeno: 03.01.22 u 22:07

Sjajna vest za Grobare.

Malo je reći da je prava bomba odjeknula kada je jedan od najboljih skorera u Evropi odlučio da dođe u Partizan. U pitanju je naravno Kevin Panter koji je na nagovor Željka Obradovića došao u Beograd sa jednim ciljem – da Partizan vrati u Evroligu. Ipak, u slučaju da se to ne desi ove sezone, Grobari ne treba da brinu jer će Panter sigurno ostati i godinu posle.

– Ostajem ovde i ako ne uđemo u Evroligu. Kakav god rezultat da bude, tu sam, potpisao sam dvogodišnji ugovor, rekao je Panter u razgovoru za portal Mondo.

Kevin Punter (L)
EuroCup-Partizan v Lietkabelis
Beograd, 17.11.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Bek Partizana, pričao je o raznim temama, među kojima se istakla i jedna prognoza, o mladom košarkašu koji će sigurno u NBA ligu.

– Svi mladi igrači imaju šansu naravno, treba da rade dosta na sebi, ali će po meni Glas sigurno igrati u NBA ligi. Zašto? Zbog mnogo sitnih detalja koje primećujem kada treniramo. Često me čuva na treninzima i uopšte nije tako tih i povučen kao što možda izgleda. Zna da mi dobacuje, da malo proziva ako napravi neki dobar potez protiv mene i takve stvari mi se baš dopadaju, rekao je Panter.

Kevin Punter
Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 23.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Kevin je pričao i o najnovijem pojačanju PartizanaMatijasu Lesoru. Iskusni bek navodi da će francuski centar mnogo pomoći timu, da je agresivan i da ume da poentira.

– Mnogo će nam pomoći, pre svega u skoku. Agresivan je, ume da poentira, donosi čvrstinu i iskustvo. Značiće i za moju igru, jer donosi neke detalje koji meni pomažu. Na nama je da nastavimo da radimo i da sve to pokažemo na terenu, zaključio je Kevin Panter.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter