0
Evropske lige

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Play-Off 1st leg Partizan v Videoton (Hungary) Head coach Marko Nikolic (L) and Goran Basaric Beograd, 17.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POTRESI U MOSKVI: Bivši trener Partizana preuzima ruskog velikana – pred njim je izuzetno težak posao!

Objavljeno: 29.12.21 u 14:22

Marko Nikolić na novom zadatku.

Ukoliko je verovati najnovijim informacijama iz Rusije, Marko Nikolić će u januaru sesti na klupu CSKA, pošto su se dve strane već dogovorile oko svih uslova.

Podsetimo, Nikolić je dobio otkaz u Lokomotivi pre nekoliko meseci, iako je beležio sjajne rezultate, i nalazio se u gornjem delu tabele. Čak je sa Lokomotivom osvojio Kup Rusije, i obezbedio plasman u Ligu šampiona. Rusi su tada pisali da je to prilikom ‘prste umešao’ Rafl Ragnik, tadašnji sportski direktor.

Bivši trener Partizana nedavno je rekao da želi da preuzme neku ekipu iz TOP 5 liga, ali i ovo je veliki ‘zalogaj’, s obzirom da je pred njih težak zadatak, tj. da osvoji titulu sa CSKA. Velikan iz Moskve trenutno zauzima četvrto mesto u prvenstvu, sa 30 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovu vest prokomentarisao je bivši predsednik UO Lokomotive Anatolij Mešjerakov koji je bio u klubu kada je Marko Nikolić došao.

– Može samo da mi bude drago. Zaslužio je mesto u dobrom klubu. Mnogo puta sam rekao da ga smatram vrhunskim profesionalcem. U Lokomotivi je pokazao velike trenerske kvalitete. Sjajan je u radu i razvoju mladih igrača. Želim mu sve najbolje i nadam se da će uspeti – rekao je Mešjerakov.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter