1
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK Napredak Krusevac Milan Djuricic coach Novi Pazar City Stadium 19.05.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

NAPREDAK U POTRAZI ZA NOVIM TRENEROM: Đuričić više nije trener, ali ostaje u klubu – evo ko bi mogao da bude njegov naslednik!

Objavljeno: 26.12.21 u 18:16

Zbog zdravstvenih problema, Milan Đuričić neko vreme nije mogao da sedi na klupi Napretka.

Baš zbog toga, u medijima se spekulisalo ko bi mogao da bude njegov naslednik na klupi tima, koji je ove sezone u Superligi napravio veliko iznenađenje.

Naime, ekipa iz Kruševca je polusezonu završila na deobi 4. mesta sa Vojvodinom, a najveće zasluge za sjajne partije ima upravo Milan Đuričić.

– Nažalost, Milan Đuričić trenutno nije u mogućnosti da se bavi trenerskim poslom i uz veliku zahvalnost za sve što je učinio u prethodnom periodu, prinuđeni smo da angažujemo novog šefa struke. Ostaće kao savetnik, jer Napredak je ozbiljan klub i nikome ne okreće leđa. Posebno kad je u problemu– rekao je za Sportski žurnal Miloš Nenezić, predsednik Napretka.

Nenezić je otkrio da je Napredak u potrazi na novim trenerom:

– Činjenica da se pojedini stručnjaci pominju u medijima svedoči da bi rado na Napretkovu klupu, a ima ih mnogo više zainteresovanih. To, svakako, prija i potvrđuje da je Napredak veliki klub, stabilan superligaš po svim parametrima i zdrava sredina za rad. Po preporuci Milana Đuričića kontaktirali smo Miloša Veselinovića, ali on je deo tima Vladimira Ivića i u potrazi za inostranim angažmanom. Ta opcija je, ipak, i dalje otvorena. Odluku ćemo doneti do početka priprema, najkasnije do polaska u Antaliju kad ćemo zatvoriti i prelazni rok – rekao je Nenezić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter