0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

SERIJA A: Elmas utišao ‘San Siro’, VAR pokvario slavlje ‘rosonerima’ – Vanja i Lukić bolji od Lazovića i Ilića!

Objavljeno: 19.12.21 u 22:51

U okviru 18. kola Serije A, Torino je pobedio ekipu Verone minimalnim rezultatom 1:0.

Verona je krenula ofanzivno da igra od samog starta utakmice, a srpski internacionalac Vanja Milinković-Savić je nekoliko puta sjajno intervenisao i pobrinuo se za to da njegova mreža ostane netaknuta. Gostujućem timu je sve krenulo nizbrdo od 26. minuta, kada je Manjani dobio crveni karton.

Samo minut kasnije, Torino je poveo. U strelce se upisao Pobega, kada je naleteo na jedan odbitak i sjajnim udarcem poslao loptu u mrežu.

Mogli su gosti u poslednjim trenucima meča da stignu do izjednačenja. Temeze je uputio jak projektil ga golu Torinu, ali je Vanja ponovo bio na visini zadatka. Torino je trenutno 10. na tabeli sa 25 bodova, dok je Verona na 13. poziciji sa 23 osvojena boda.

Sampdorija i Venecija su odigrale nerešeno u Đenovi, pošto je nakon 90 minuta igre rezultat bio 1:1. Domaći su stigli u vođstvo već u prvom minutu kada je Gabiadinija postigao pogodak, a izjednačujući gol Venecija je postigla tek u 87. minutu, kada je Henri zatresao protivničku mrežu.

Susret koji je najviše privukao pažnje na ‘čizmi’ definitivno jeste meč između Napolija i Milana, u kom su domaći su slavili minimalnim rezultatom – 1:0.

Napoli je do vođstva stigao već u 5. minutu, kada je nakon sjajnog centaršuta Zjelinskog, Elmas glavom matirao protivničkog golmana. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata. U 90. minutu, Kesi je postigao izjednačujući pogodak za Milan, međutim gol je poništen zbog ofsajda. Napoli je sada drugi na tabeli sa 39 bodova, koliko ima i Milan, s tim što ‘rosoneri’ imaju goru gol razliku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter