0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Sitijev ‘poker’ protiv Njukasla, desetkovani Čelsi remizirao sa Vulverhemptonom!

Objavljeno: 19.12.21 u 17:35

Uzbudljivo u Premijer ligi.

Fudbaleri Mančester sitija ostvarili su novu pobedu, pošto su demolirali Njukasl na gostovanju ubedljivim rezultatom 4:0. Već nakon pola sata igre, bilo je jasno ko će iz ovog duela izaći kao pobednik.

Gosti su poveli već u peto minutu, kada je Ruben Dijaš doveo svoj tim u prednost. Žoao Kanselo je u 27. minutu duplirao prednost, kada je nakon solo prodora uputio jak udarac sa nekih 20 metara i pogodio pod prečku. Siti je i u drugom poluvremenu nastavio da dominira, a za 3:0 pogodio je Marez u 63. minutu nakon jedne sjajne akcije.

Tačku na ovu utakmicu stavio je Sterling u 86. minutu. Tada je Žezus obavio veliki posao, nakon nekoliko sjajnih driblinga proigrao je Engleskog napadača koji je bez problema matirao protivničkog golmana.

Desetkovani Čelsi nije uspeo da savlada Vulverhempton na teškom gostovanju 0:0. Zbog korona virusa i povreda, van stroja su bili Lukaku, Verner, Haverc, Žoržinjo, Loftus-Čik, Hadson-Odoi i Čilvel. Tim iz Londona je najbolju šansu na meču imao u 79. minutu, Alonso je sjajno pronašao Pulišića koji je izašao jedan na jedan sa golmanom, ali je Hose Sa bio uspešniji i odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Nakon ovog kola, Siti je pobegao Čelsiju na velikih +6.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter