0
Evrokup

Partizan - Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN NAPRAVIO FANTASTIČNU SERIJU, PA ISPUSTIO VELIKU PREDNOST: Slask prišao na -2 u ‘Štark Areni’!

Objavljeno: 15.12.21 u 21:20

Košarkaši Partizana nastavili su borbu u grupnoj fazi Evrokupa.

Crno-beli su u ‘Štark Areni‘ ugostili Slask Vroclav. Nakon 20 minuta košarke u glavnom gradu Srbije, domaćin vodi sa 37:35.

Gosti su izgledali bolje u uvodnim minutima meča. Poljski predstavnik, u po rangu drugom košarkaškom takmičenju u Evropi, stekao je sedam poena prednosti sredinom prve deonice. Vroclav je vodio sa 8:15.

Ubrzo je usledila odlična reakcija domaće ekipe. Partizan je napravio fantastičnu seriju od 18 uzastopnih poena. Gosti dugo nisu uspeli da pronađu adekvatno rešenje u ofanzivi i Partizan je već početkom druge četvrtine stekao 11 poena prednosti.

Maksimalna prednost koju su crno-beli stekli u prvom delu igre bila je +13. Slask je ponovo uspeo da se konsoliduje i pre odlaska na pauzu je značajno ublažio prednost domaćih (37:35).

Najefikasniji igrač u redovima domaće ekipe je Gregor Glas sa 11 postignutih poena, dva skoka i tri uspešna dodavanja. Pratio ga je organizator igre, Aleksa Avramović. Srpski reprezentativac je dodao sedam poena i jednu asistenciju.

Goste je u prvom delu igre predvodio hrvatski košarkaš, Ivan Ramljak. Član Slaska je ubacio osam poena, uz četiri skoka i dve asistencije.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter