0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Metalac v FK Partizan Gornji Milanovac, 15.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN LAKO SAVLADAO METALAC – MENIG ZASIJAO: Crno-beli sada imaju 5 bodova prednosti u odnosu na Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.21 u 17:04

Sve je rešeno već u prvom delu igre.

Fudbaleri Partizana su u 20. kolu Superlige Srbije lako savladali ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca rezultatom 0:3. Ovaj susret, trebao je da bude odigran u ponedeljak, ali je zbog snega odložen za danas. Samim tim i mečevi narednog kola, pomereni su, pa će se Partizan sa Kolubarom sastati za 3 dana.

Partizan je do vođstva stigao već u 3. minutu, kada je strelac bio Kvinsi Menig. Napadač crno-belih je nakon sjajne lopte jurišao ka golu protivnika, na kratko ga je zaustavio Mlađović, pa je lopta došla do Marka Milovanović. On je sjajnim dodavanjem ponovo uposlio Meniga, koji je savladao golmana domaćih za 0:1.

Prednost Partizana duplirao je Aleksandar Šćekić sjajnim pogotkom sa oko 15 metara. Nova dobra akcija gostiju, rezultovala je otvorenim šutem koji je iskoristio Šćekić za 0:2.

Konačan rezultat ovog susreta postavljen je u 37. minutu, a strelac je ponovo bio Menig. Odlično je Partizan kontrolisao igru, pa je sigurnim dodavanjima lopta stigla do Kvinsija Meniga koji je pogodio pored Mlađovića za 0:3.

Crno-beli su ovim trijumfom osigurali titulu jesenjeg šampiona i trenutno imaju 5 bodova više od Crvene zvezde. Do kraja prvog dela sezone, očekuje ih još i duel sa Kolubarom iz Lazarevca za 3 dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter