0
ATP

FOTO: Starsport

NADAL SE KONAČNO VRAĆA NA TEREN: Da li je ovo poslednji trzaj u karijeri – Španac više nije najveća pretnja Novaku!

Objavljeno: 10.12.21 u 20:57

U januaru kreće sa zvaničnim turnirima.

Jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa Rafael Nadal, u januaru će se vratiti na teren nakon pauze zbog povrede. Španski teniser se ciljano priprema za Australijan open, pa će nastupiti na jednom turniru serije 250 u Melburnu koji startuje 4. januara.

Pored Nadala učešće na ovom turniru potvrdili su Rejli Opelka, Aleksander Bublik, Grigor Dimitrov i David Gofan od poznatijih tenisera. Nadal je van terena od turnira u Vašingtonu koji je odigran letos, a tamo je poražen u četvrtfinalu od Harisa. Podsećamo, u to vreme će se igrati ATP Kup u Sidneju, koji će verovatno privući svu pažnju na sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

Ipak Nadalov povratak na teren prvo se očekuje 16. decembra kada će učestvovati na egzibicionom turniru u Abu Daviju. Tu će se u polufinalu sastati sa pobednikom susreta Endi MarejDominik Tim. Povratak Rafaela Nadala, verovatno ne brine mnogo najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, jer su mu je trenutno najveća pretnja Danil Medvedev.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter