0
AdmiralBet ABA Liga

from left Ognjen Dobric Maik Zirbes Luka Mitrovic Ognjen Kuzmic Austin Hollins Stefan Markovic Branko Lazic Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI PROBLEMI ZA CRVENU ZVEZDU: Jedan košarkaš dobio temperaturu nakon meča sa Olimpijakosom!

Objavljeno: 10.12.21 u 19:18

Propustiće naredni susret.

Košarkaši Crvene zvezde će već sutra od 17 časova igrati utakmicu 11. kola ABA lige protiv ekipe Krke. Biće to drugi meč u manje od 48 sati za ekipu Dejana Radonjića, a pred gostovanje u Sloveniji, crveno-beli imaju nove probleme. Naime, nakon pobede nad Olimpijakosom Ognjen Dobrić je dobio temperaturu i neće nastupiti na predstojećoj utakmici.

Svesni smo činjenice da idemo na gostovanje ekipi koja će dati sve od sebe da nas savlada na svom parketu. Moramo biti spremni da u otežavajućim okonostima damo sve od sebe kako bismo došli do novih bodova, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Thomas Walkup and Ognjen Dobric (R)
Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22
Beograd, 09.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Radonjić je dodao i da crveno-beli imaju dodatne probleme sa povredama. Strateg Zvezde otkrio je da je Holins tražio da igra protiv Olimpijakosa iako nije skroz fit, a da se sa Vajtom ne žuri i da je sezona duga.

U sličnim problemima smo kao i prvog dana sa povredama, Holins je tražio da igra iako nije skroz fit. Sa Vajtom smo i dalje strpljivi, sezona je duga, ima još mnogo utakmica. Večeras je tim bio ispred svakog pojedinca, zaključio je Radonjić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

Podsećamo, košarkaši Crvene zvezde su sinoć savladali Olimpijakos rezultatom 81:76. Nakon duela protiv Krke, crveno-bele očekuju još dva meča u Evroligi i to u Beogradu, protiv Barselone, a potom i protiv Bajerna.

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter